Blat de pizza redus in carbohidrati

Iată rețetele mele preferate pentru blat de pizza cu un conținut redus de carbohidrați, un înlocuitor delicios pentru blaturile bogate în carbohidrați ale pizzei obișnuite.

Blat de pizza redus in carbohidrati – conopida

Nu este crocant, dar dacă nu vă deranjează să mâncați pizza cu o furculiță, gustul este foarte bun.

  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 conopidă organică mare, curățată și mărunțită
  • 40g de ceapă albă tocată
  • 2 linguri de unt
  • 1/4 ceașcă de apă
  • 3 ouă
  • 2 cești de mozzarella rasă, tocată într-un procesor alimentar
  • 1 linguriță de semințe de chimen dulce
  • 2 lingurițe de condimente italiene
  • 1/4 ceașca de parmezan rasBlat De Pizza Redus In Carbohidrati Conopida

Cum se prepară blatul de pizza redus in carbohidrați?

  • Preîncălziți cuptorul la 450F. Ungeți o hârtie de copt de dimensiuni 17 x 11, cu ulei de măsline.
  • Într-o tigaie mare, cu capac, se topește untul și se adaugă ceapă și conopidă. Sotați legumele la foc mic, până la mediu, până când conopidă este aproape gata.
  • Adăugați apă. Acoperiți și țineți la abur până când conopida este complet moale. Îndepărtați de pe foc, transferați într-un bol ceramic sau de sticlă, pentru a răci.
  • Odată ce conopida este rece, măsurați 3 cești și așezați într-un procesor alimentar. Procesați până când ajunge la o consistență fină. Așezați pasta de conopidă într-un bol pentru amestecat.
  • Adăugați ouă, mozzarella rasă, mirodenii și parmezan, peste conopidă. Amestecați bine.
  • Folosind o spatulă, răspândiți amestecul pe hârtia de copt. Încercați să îl răspândiți în așa fel încât să aibă aceeași grosime peste tot.
  • Coaceți blatul la 450F timp de aproximativ 20 minute sau până când suprafața pare făcută și rumenită pe margini.
  • Apoi puteți scoate blatul din cuptor, îl puteți acoperi cu sos de pizza și puteți adăuga cârnații italieni gătiți, pepperoni sau legumele, presărați cu cașcaval, apoi încălziți timp de 5 minute, până când se topește cașcavalul.

Sfat: De obicei, încălzesc sosul de pizza în timp ce se coace blatul. Adaug ingredientele în sos, aduc sosul la punctul de fierbere, apoi torn sosul și topping-urile pe blat. Apoi adaug cașcavalul, încălzindu-l până când se rumenește.

Alte dintre rețetele mele preferate de blat de pizza redus în carbohidrați:

Up Late Anyway Stromboli: în opinia mea, această rețetă a Elizabeth Nimphius este absolut genială. Am adaptat-o pentru a o transforma în blat de pizza, rulouri cu scorțișoară, biscuiți și rulouri cu cârnați.

Am observat că dacă adaug cârnați sau pepperoni în timpul procesului de coacere, pizza devine umedă. Un strat subțire de sos și legume va rezultă într-o crustă mai crocantă. Doar încălzesc carnea separat și o adaug înainte să mănânc.

Pizza Fat Head: O altă rețetă genială. Aceasta este o favorită în rândul multor dintre prietenii mei diabetici.

Blat de Pizza Atkins: Aceasta este o rețetă bună, provenită de la persoanele de la Atkins Nutritionals. Mai multe informații despre dieta Atkins puteți găsi aici.

De asemenea, puteți face un fel de pizza din carne tocată de vită, cârnați de porc sau legume, cum ar fi dovlecelul, vinetele, ciupercile și chiar și broccoli. Căutați pe Google „Meatza” sau diverse rețete pentru pizza de legume, ca aceasta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply