Dieta de 17 Zile

Dieta de 17 Zile a crescut in popularitate dupa ce a fost prezentata pe The Doctors talk show în 2010. Desi titlul poate face aluzie la o dieta pe o durată de doar 17 zile, de fapt, este un pic mai complexa decât atât. Dieta de 17 Zile, implică o serie de cicluri a cate 17 zile, în care ajustezi modul consumului de carbohidrați, cunoscut sub numele de „ciclul carbohidratilor”.

Scopul acestui mod de a manca este de a reseta metabolismul și de a menține corpul într-un mod de conservare, care de multe ori se poate intampla in timpul unei dietei care contine calorii limitate.

Dieta de 17 Zile implică patru cicluri a cate 17 zile fiecare:

1. Accelerarea: In timpul acestei faze inițiale, dieta este foarte saraca in carbohidrati si, de asemenea, implică un aspect de curățare.

2. Activarea: În această etapă, carbohidratii sunt consumati, cu scopul de a menține metabolismul activă și pentru a preveni pierderea in greutate.

3. Obținerea: Acest ciclu de Dieta de 17 Zile te învață să mănânci alimentele restrictionate anterior într-un mod sănătos și responsabil.

4. Sosire: Acest ciclu este, de fapt menit să fie mai mare de 17 zile, deoarece este etapa de întreținere a dietei. Cu toate acestea, în cazul în care greutatea obiectiva nu este atinsa, se poate începe întregul proces al dietei din nou. Unul dintre aspectele pe care Dieta de 17 Zile l-a făcut popular, este pierderea rapida in greutate, o experiență placuta în utilizarea programului.

Din moment ce mulți oameni sunt mereu în căutarea unui „reparatii rapide”, promisiunea pentru 10-12 lire sterline în primele 17 de zile este foarte atrăgătoare. Dr. Mike Moreno, autorul cărților, folosește un studiu recent publicat in Jurnalul de Medicina Comportamentala pentru a susține faptul că pierderea rapidă în greutate poate fi sănătoasa.

Dieta De 17 Zile

Dieta de 17 Zile: Alimente Necesare

Dr. Moreno recomanda alimente integrale cu privire la planul său și sfătuiește ca pe durata dietei sa se evite produsele alimentare si carbohidratii procesati, dar in schimb alege alimente, cum ar fi proteine slabe, fructe scăzute in zahăr, legume, iaurt natural si ceai verde. Dieta de 17 Zile include planuri de masă și rețete ușoare, pentru a te ajuta la dieta.

Livrarea Meselor – Aceasta este o optiune eficienta pentru cei care doresc să încerce dieta, dar nu au timp sau energie pentru a găti în conformitate cu cerintele dietetice stricte ale planului. Acest serviciu (administrat de Bistro MD) ofera 7 zile de mese special concepute în mod direct, la usa ta, pentru aproximativ $26.00 pe zi.

Exercitii fizice recomandate:

Exercitiile Moreno sunt un mare sustinator pentru efortul fizic, și subliniem faptul că cei care tin dieta ar trebui să se angajeze la cel puțin 17 minute de exercitii, timp de 6 zile pe săptămână. Aveti acces la un DVD cu exerciții, disponibil pentru a-i ajuta, de asemenea, pe cei care tin dieta.

Pretul cartii Dieta de 17 Zile este de $25.00. Cei care tin dieta pot avea costuri mai mari la alimente, deoarece alimentele integrale sunt de obicei mai scumpe decât cele procesate.

Concluzii cu privire la Dieta de 17 zile

Concluziile sunt importante pentru cei care doresc să încerce Dieta de 17 Zile, deoarece așteptările realiste ar trebui menținute împreună cu înțelegerea că în cazul în care doresti rezultate, va trebui să munceasti din greu la aderarea programului. Aceasta dieta promoveaza alimentele sanatoase, restrictie de calorii, control, și exerciții fizice, care sunt, în general, rețeta succesului pentru a pierde în greutate. Dieta nu abordează conceptul de „alimentație emoțională”, care ar putea fi o piatră de blocare pentru cei care tin dieta, dar in concluzie, noi recomandăm Dieta de 17 Zile.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply